2 Марта 2012, 10:17

Росія – найбільша держава світу – обирає Президента. Перший діловий долучається до висвітлення російських виборів.

З моменту відкриття виборчих дільниць ведучі із авторитетними гостями будуть стежити за перебігом голосування, аналізувати виборчу кампанію, очікувати результатів та розповідати про ключові події. У ці дні разом із нами будуть українські та російські політики, економісти, політологи та політтехнологи, дипломати, керівники компаній, які співпрацюють із Росією.

Поговоримо про підсумки і, безумовно, зупинимося на перспективах політичних та економічних відносин України з Російською Федерацією із новим Президентом.

До Вашої уваги найоперативніші дані – у випусках новин щогодини, прямі включення з Москви та регіонів.

Стежте за подіями разом із нами. Не пропустіть головного.

Одночасно телемарафон "Росія обирає Президента" будуть дивитися не лише в Україні та Росії, а також у країнах СНД, Європи та Канаді.

Вы сейчас просматриваете новость "4 березня о 8-00 на телеканалі "Перший діловий" стартує проект "Росія обирає Президента" ". Другие Пресс-релизы компаний и мероприятий смотрите в блоке "Последние новости"