З 20 по 26 лютого відзначається Масляна. Кожен день тижня має свою назву і значення.
За традицією, в середу, яку називають ласуном, зять приходив до тещі на млинці, що вона сама пекла. У цей день теща демонструвала прихильність до чоловіка своєї дочки.
Якщо ж ви вирішили самі спекти млинців, сайт Сегодня підібрав для вас ТОП-5 смачних начинок.
Сирна начинка з родзинками
Мабуть, це найкласичніша начинка. Для її приготування необхідно змішати сир з жовтком, а потім додати розпарені родзинки. Можна додати також горіхи і трохи ванілі.
Бананова начинка
Очистіть банани і ретельно розімніть їх виделкою. Потім додайте туди трохи меду і кокосової стружки.
Читайте також: Масляна 2017: звичаї і традиції свята
Таку начинку можна подавати як холодну, так і теплу.
Курка з грибами
Візьміть куряче філе і відваріть його в підсоленій воді, після чого подрібніть дві цибулини і трохи грибів. Всі інгредієнти необхідно обсмажити окремо, після чого змішати і додати сіль і перець за смаком.
Шинка з сиром
Для такої начинки необхідно шинку нарізати дрібними кубиками і змішати її з тертим сиром. Щоб сир розплавився і трохи тягнувся, обсмажте готові млинці по кілька хвилин на сковорідці.
Яблучно-медова начинка
Для солодкої начинки вам знадобляться яблука, мед і кориця. Для початку яблука потрібно натерти або нарізати дрібними шматочками, додати трохи кориці і мед і протушкувати на повільному вогні.
Таку начинку можна подавати як теплою, так і холодною.
Раніше сайт Сегодня склав ТОП-7 рецептів млинців на кожен день.