Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Головна Сьогодні

"Малефісента: Володарка темряви": огляд культового сиквела з Анджеліною Джолі

В Україні стартує прем'єра казки про боротьбу зла і добра

В Україні нарешті відбувся допрем'єрний показ фільму "Малефісента: Володарка темряви". Першими глядачами, які побачили сиквел касового хіта 2014 року, стали зіркові гості в столичному кінотеатрі "Оскар".

В кінотеатрах Києва та України прем'єра фільму "Малефісента 2" відбудеться 17 жовтня і, якщо ви тільки роздумуєте, чи не сходити на цей кінематографічний шедевр, порада від редакції Сьогодні.Lifestyle – однозначно варто!

"Малефісента: Володарка темряви" - це пригодницьке продовження фільму "Малефісента", який глядачі вперше побачили на екранах п'ять років тому. Проект є вільною адаптацією діснєєвськой казки "Спляча красуня" 1959 року. Зйомки фільму проходили на студії Pinewood Studios в Атланті, а також на додаткових майданчиках у Великій Британії. Режисером проекту став Хоакім Роннінг.

У головній ролі нового фільму ми знову бачимо приголомшливу голлівудську актрису Анджеліну Джолі, яка однозначно додала фарб і так захоплюючому сюжету. Її акторська гра, приголомшливі костюми від Ralph Lauren створили певний симбіоз казки і реальних подій, від яких захоплює дух. У сіквелі триває непроста історія взаємин і магічної зв'язку між темною чаклункою і її хрещеницею Авророю, роль якої зіграла не менше видатна актриса Ель Феннінг.

INSTAGRAM

В оновленій історії знайшлося місце для одвічної боротьби добра і зла, нових союзників і супротивників. Сюжетна лінія вибудувана на тлі майбутнього весілля юної королеви чарівного болота з принцом Філіпом, який зважується на сміливий крок – зробити коханій пропозицію руки і серця. Молоді люди шалено закохані в один одного і своїм союзом бажають раз і назавжди покласти край ворожнечі між чарівним світом і людьми.

Головна героїня – Малефісента – не бажаючи все ж приймає рішення хрещениці вийти заміж і навіть погоджується прийти на передвесільне знайомство з батьками майбутнього зятя. За вечерею в королівському замку щось пішло не так. Тотальна сварка з хрещеною мамою, низка невірних рішень і обман з боку матері Філіпа привели Аврору до фатальних подій. Її найважливіший день в житті – весілля з коханою людиною – перетворився на поле бою між злом і добром. Головним суперником Анджеліни Джолі у фінальній битві стала мати Філіпа, королева Інгрід, яка задумала хитрий план зі знищенню головноюї чаклунки чарівного королівства.

Дивіться трейлер фільму "Малефісента: Володарка темряви":

Приголомшливі спецефекти, комп'ютерна графіка, несподівані повороти сюжетної лінії і одвічна боротьба темних сил зі світлими – все це об'єднано в захоплюючому фільмі "Малефісента: Володарка темряви".

Нагадаємо, виконавиця ролі головної злочинниці у стрічці Анджеліна Джолі вже встигла посваритися з однією з актрис. Інсайдери говорять, що актриса посварилася з Мішель Пфайффер, яку запросили спеціально для участі у другій частині фільму.

Також в межах світового турне з прем'єрою фільму Анджеліна Джолі вже встигла вийти на червоні доріжки в таких країнах, як Італія, Японія, Велика Британія. Для кожного свого виходу кіноактриса обирала найрозкішніші сукні від іменитих дизайнерів.

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Новини партнерів

Загрузка...