Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Апетитні курячі рулети з сиром, шпинатом і в'яленими томатами: рецепт дня

Курячі рулети на сковороді – прекрасна ідея для вечері

Курячі рулетики з начинкою
Курячі рулетики з начинкою
Фото: Depositphotos

Рулетики з курячого філе з в'яленими томатами, сиром і шпинатом виходять дуже соковитими і ніжними. Цей простий рецепт перетворить будь-який обід або вечерю в святкову трапезу.

Дивіться відео, як приготувати курячі мафіни:

Курячі рулети з начинкою

Час приготування:

  • 1 годину + час для маринування

Інгредієнти:

  • 3 курячих філе
  • 1 лимон
  • 2 пучка свіжого шпинату
  • 2 ст.л. олії
  • 100 г сиру
  • 10 в'ялених томатів
  • 6 стебел свіжого чебрецю
  • 2 ст.л.паніровочних сухарів
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Замаринуйте куряче філе. Помийте його, потім розріжте уздовж навпіл (щоб вийшли стейки приблизно однакової товщини), покладіть в контейнер.
  2. Вичавити з лимона сік, змішати приблизно з 1,5 склянками чистої холодної води і залити цим маринадом курячі філе. Контейнер закрити і залишити маринуватися в холодильнику мінімум на 8 годин.
  3. Дістати м'ясо його з контейнера, обсушити паперовим рушником і як слід відбити.
  4. Приготувати начинку. Для цього на сковороді розігріти 2 ст.л. олії і викласти шпинат. Смажити його, помішуючи, близько п'яти хвилин.
  5. Сир натерти на крупній тертці, в'ялені томати нарізати невеликими скибочками
  6. Відбите куряче філе трохи посолити, поперчити і викласти на нього сир, шпинат і в'ялені томати. Згорнути в рулетик і закріпити шпажкою по шву.
  7. Обсмажити рулетики на сильному вогні до рум'яної скоринки.
  8. Духовку розігріти до 180 °С. Викласти в жароміцну форму обсмажені рулетики. Зверху посипати панірувальними сухарями, викласти кілька гілочок чебрецю, налити трохи окропу (близько 50 мл) і поставити в розігріту духовку на 15-20 хвилин.

Як подавати курячі рулети

Подавайте рулетики гарячими. Для гарніру ідеально підійде рис, а також свіжі або тушковані овочі.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячі рулетики з чорносливом і грибним соусом. "Сьогодні" також ділилися рецептом рулету з індички з базиліком і горіхами.

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів