Масляна – свято, яке люблять як дорослі, так і діти. Адже це чудова нагода насолодитися смачними млинцями домашнього приготування. Вони можуть бути солоними або солодкими.
Млинцями з бананом і шоколадом зараз навряд чи когось здивуєш. Але якщо додати секретний інгредієнт – розкришене печиво – ця страва заграє новими фарбами. Печиво можна використовувати цукрове, пісочне або будь-яке інше на ваш смак. Головне, щоб воно було хрустким.
Млинці з нутелою, бананом і печивом
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 215 ккал на 100 г
Інгредієнти:
Для млинців:
- 100 г борошна
- 1 ст.л. цукру
- 1-2 яйця
- 1 ст.л. соняшникової олії
- 300 мл молока
Для начинки:
- 2 банана
- 100 г нутелли
- 4 середніх печива
Дивіться відео, як вибрати смачні банани:
Спосіб приготування:
- Покласти борошно, цукор і щіпку солі у велику миску. Зробити лунку в центрі, додати яйця, масло і 2 ст. л. молока.
- Збити віночком до отримання однорідної маси.
- Повільно влити молоко, що залишилося, помішуючи, щоб вийшло однорідне тісто без грудочок.
- Розігріти млинцеву сковороду, змащену маслом, і посмажити на ній тонкі млинці.
- Намастити млинці шоколадною пастою, потім посипати розкришеним печивом.
- Викласти зверху нарізані кружальцями банани.
- Загорнуте млинці і відразу ж подавати.
Корисна порада
У начинку можна додати ягоди. Найкраще підійде лохина або тонко нарізана полуниця.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом французького млинцевого пирога з апельсинами .