Брауні – це смачні американські тістечка, які готуються з чорного шоколаду. У тісто часто додають наповнювачі: шматочки шоколаду, горіхи, іриски, а також різні фрукти і ягоди.
Ми розповімо, як приготувати брауні з малиною. Така літня випічка точно буде вам до смаку – насичене шоколадне тісто з приємною кислинкою ягід. Перед подачею тістечка можна посипати просіяним какао-порошком.
Брауні в духовці з малиною
Час приготування:
- 1 година
Калорійність:
- 246 ккал на 100 г
Складові:
- Масло вершкове – 200 г
- Шоколад чорний (56% какао і більше) – 200 г
- Цукор – 200 г
- Яйця – 3 штуки
- Борошно – 100 г
- Какао-порошок – 40 г
- Малина – 1 склянка
Спосіб приготування:
- Форму розміром 20х30 см змастіть маслом і застеліть пергаментним папером.
- Розігрійте духовку до 170 °С.
- У сотейнику з товстим дном розтопіть вершкове масло, порізане на шматочки, і поламаний на шматки шоколад. Поставте на помірний вогонь і розтопіть, періодично помішуючи.
- У глибокій мисці збийте яйця і цукор до пишної білої маси. Влийте шоколадно-масляну суміш, ще раз збийте.
- Всипте борошно і какао, перемішайте до однорідності.
- Вилийте тісто у форму, розрівняйте. Зверху викладіть малину.
- Поставте форму з тістом в розігріту духовку. Випікайте 45-50 хвилин.
Як подавати брауні
Остудіть тістечка, потім поставте їх в холодильник на кілька годин. Перед подачею розріжте на порційні квадрати.
Дивіться відео, як спекти брауні з буряком:
Нагадаємо, раніше ми ділилися швидким рецептом брауні і писали, як приготувати брауні з горіхами від Кріс Дженнер.