Пиріг з бараниною і шпинатом
Інгредієнти:
- 500 г баранячого фаршу
- 300 г тіста філо
- 200 г шпинату
- 1 банка консервованих помідорів
- 1 цибулина
- 2 зубчика часнику
- 1 ст.л. листя м'яти
- 1 щіпка мускатного горіха
- 2 ст.л. вершкового масла
- оливкова олія
- сіль
- перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Цибулю дрібно порізати , обсмажити разом з фаршем , розбиваючи лопаткою грудочки .
- Додати помідори , м'яту , дрібно нарізаний часник , мускатний горіх , сіль і перець . Гасити , поки не випарується майже вся рідина .
- Шпинат промити , перебрати , згасити на вершковому маслі до м'якості .
- Листи філо викласти в круглу форму , змащуючи кожен оливковою олією , краї тіста повинні звисати з боків форми .
- Викласти на тісто фарш , зверху шпинат , закрити краями тіста , змастити верх маслом . Випікати близько 30 хвилин при температурі 180 градусів .
Нагадаємо, раніше ми ділились рецептом пирога з тіста філо з фетою і шпинатом від Джеймі Олівера. Сайт "Сегодня" також розповідав, як приготувати баранину по-тосканськи від Асміик Гаспарян. Крім того, ми писали, як запекти баранячу ногу з овочами в духовці.