Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Що приготувати до чаю: брауні з сиром

Готуємо чізкейк на основі брауні


Брауні з сирною начинкою Фото: free
Брауні з сирною начинкою
Фото: free
Якщовшоколаднітістечкабраунідодатисирнийпрошарок,десертвийдещесмачніше.

Брауні з сиром

Інгредієнти:

Для шоколадного прошарку:

  • 100 г шоколаду
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 80 г борошна
  • 2 ст. л. какао-порошку
  • 2 яйця
  • 1/2 ч. л. розпушувача
  • дрібка солі

Для сирного прошарку:

  • 200 г сиру
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 яйце
  • 10 г ванільного цукру

Рецепт приготування:

1.Шоколадполаматинашматочкиіскластивжароміцнумиску.Додатинарізаневершковемаслоірозтопитивмікрохвильовійпечі.Розмішатидоотриманняоднорідної блискучої маси.

2.Яйцязбитизцукромісіллю.Додатишоколадно-маслянусуміш.Борошно змішатизкакаоірозпушувачем.З'єднативсі інгредієнти,перемішатидерев'яноюложкою.

3.Длясирноїначинкиретельнозбитиразомсир,яйце,цукоріванільнийцукор.
4.Надноформи,застеленійпаперомдлявипічки,викластишоколаднетісто.Зверхурозподілитисирнумасу.За бажаннямзробитимармуровірозводизубочисткою.

5.Випікатишоколадно-сирнийпирігпри180градусахпротягом30-40хвилин,не чекаючи,покивіностаточнозатвердіє.Вийняти,колибраунібудещетремтітивсерединііпружинитипідруками.

6.Остудитидокімнатноїтемпературиіпоставитивхолодильник.Колидесертохолоне,розрізатийогонапорційнішматки.

Нагадаємо,ранішесайт"Сегодня"писав,якприготуватифранцузькі крепи з вишневим соусом. Ми також ділились рецептом рожевих млинців у вигляді сердець.
Дивіться відео, як приготувати італійське печиво біскотті:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів