I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Що приготувати на сніданок з сиру: три незвичних рецепта

Оригінальні сніданки з сиру
Домашній сир
Домашній сир

Не знаєте, що можна приготувати на сніданок з сиру ? Цей продукт годиться не тільки для запіканки або сирників. Спробуйте зробити одне з наших сирних страв для сніданку – всі вони смачні і цікаві.

Дивіться відео, як вибрати якісний сир:

Реклама

До речі, в сирі сконцентровані майже всі корисні речовини, які є в молоці. Це амінокислоти, кальцій, білок, мінерали, жир, вуглекислота і вітаміни.

Читайте також:

Реклама

Рисовий пудинг з сиром і сухофруктами

Рисовий пудинг в духовці
Рисовий пудинг в духовці

Час приготування:

  • 1.5 години

Інгредієнти:

Реклама
  • 1 стакан круглозерного рису
  • 3 стакани молока
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 3-4 ст.л. цукру
  • 200 г пастоподібного сиру
  • 1 яйце
  • 2 білки
  • 50 г кураги
  • 50 г родзинок
  • Дрібка солі
  • Панірувальні сухарі

Спосіб приготування:

  1. Рис розмолоти в блендері протягом 2-3 хвилин. Потім промити і залити холодною водою так, щоб вона була на 1 см вище рівня крупи. Поставити на середній вогонь.
  2. Як тільки вода википить, додати молоко і варити на слабкому вогні до готовності каші, 15-20 хвилин. У гарячу кашу додати сіль і вершкове масло.
  3. Нагріти духовку до 170 °С.
  4. Змішати сир з яйцем і цукром.
  5. Додати до рису, ретельно перемішати і додати сухофрукти.
  6. Білки збити до м'яких піків. Акуратно ввести в суміш лопаткою.
  7. Форму змастити вершковим маслом і посипати панірувальними сухарями. Викласти рисову масу в форму, розрівняти лопаткою.
  8. Поставити в духовку на 40-45 хвилин.
  9. Десерт можна їсти як теплим, так і охолодженим, доповнивши сметаною, варенням, медом або згущеним молоком.

Трикутники з сиром, часником і зеленню

Рулет з лаваша з сиром
Рулет з лаваша з сиром

Час приготування:

  • 30 хвилин

Інгредієнти:

  • 1 упаковка тонкого лаваша
  • 250 г сиру
  • 150 г твердого сиру
  • 3 яйця
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 1 пучок кропу
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія – для смаження

Спосіб приготування:

  1. Натерти на крупній тертці сир. Додати до нього сир, дрібку солі і перемішати. Натерти на дрібній тертці часник і відправити його в сирно-сирну суміш. Дрібно нарізати свіжу зелень і додати її до начинки. Ретельно перемішати.
  2. В окремій мисці збити два яйця до однорідності. Вилити їх в ємність з начинкою. Знову ретельно перемішати.
  3. Нарізати лаваш на смужки шириною по 15 см і розрізати навпіл.
  4. У центр одержані квадратів викласти столову ложку начинки на край. Згорнути лаваш у вигляді трикутних конвертиків. Всі краї трикутника повинні бути закриті, щоб начинка не висипалася.
  5. У сковороду влити трохи олія. Яйце, що залишилося, збити в тарілці до однорідності, трохи посолити, перемішати.
  6. Попередньо вмочивши трикутники у збите яйце, обсмажити їх на невеликому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки. Викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.
  7. Подавати конвертики теплими разом зі сметаною або соусом з йогурту, часнику і зелені.

Булочки з сиром і яблуком

Булочки з яблуками і сиром
Булочки з яблуками і сиром

Час приготування:

  • 45 хвилин

Інгредієнти:

  • Сир – 200 г
  • Цукор – 100 г
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Олія – 100 мл
  • Борошно – 300 г
  • Розпушувач – 10 г,
  • Яблука – 3 шт.
  • Сік лимонний – 1 ст.л.
  • Цукрова пудра – 1 ст.л.

Спосіб приготування:

  1. Яблука почистити, нарізати кубиками і скропити лимонним соком.
  2. У чашу міксера викласти сир, яйце, цукор, ванільний цукор, сіль, влити олію, все збити. Борошно змішати з розпушувачем, по частинах додати в сирну масу і перемішати лопаткою. Має вийти густе тісто.
  3. Акуратно вмішати в тісто нарізані яблука.
  4. Розділити тісто на вісім частин, кожну частину скачати в кулю в руках або на дошці з борошном. Злегка притиснути з усіх боків, формуючи булочки.
  5. Викласти заготовки на деко, застелене пергаментним папером. Випікати в духовці, розігрітій до 200 ° С, протягом 25 хвилин або до сухої зубочистки.
  6. Готові булочки остудити на решітці, потім посипати цукровою пудрою. Подавати разом з чаєм, кавою або какао на сніданок.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати солоне сирне печиво . "Сьогодні" також ділилися рецептом сирної запіканки з вермішеллю .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти