Головна Сьогодні

Для тих, хто на дієті: рецепт низькокалорійних вівсяних оладок

Вівсяні оладки багаті корисною клітковиною

Вівсяні оладки. Фото: pixabay.com
Вівсяні оладки.
Фото: pixabay.com

Цей сніданок готується дуже просто. Ви можете збити всі інгредієнти для тіста в блендері, поставити в холодильник на ніч, а вранці посмажити смачні оладки.

Оладки з вівсянкою

Складові:

  • 1/2 склянки борошна
  • 1/2 склянки вівсяних пластівців
  • 1 столова ложка цукру або меду
  • 1 чайна ложка порошку для випічки
  • 1/2 чайної ложки харчової соди
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 3/4 чашки сколотин або кефіру
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 1 яйце
  • 1 столова ложка насіння льону


Рецепт приготування:

  1. З'єднайте всі інгредієнти в блендері і збийте до однорідності.
  2. Змастіть рослинною олією сковороду і розігрійте її на середньому вогні.
  3. Викладіть ложкою тісто і готуйте, поки на поверхні не з'являться маленькі бульбашки.
  4. Переверніть оладки і обсмажити до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.
  5. Подавайте разом зі свіжими фруктами або ягодами. За бажанням полийте оладки медом або кленовим сиропом.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом пісних оладок на мінеральній воді. Сайт "Сьогодні" також писав, як приготувати дієтичні оладки з цільнозернового борошна. Крім цього, ми розповідали, як зробити грушеві оладки за рецептом Джеймі Олівера.

Дивіться відео, як приготувати апельсинові оладки:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти