Солодкі сендвічі з печива з морозивом – просто ідеальний десерт для літа. Вони будуть ще смачніше, якщо приготувати їх самостійно.
Ми пропонуємо використовувати для начинки морозиво зі збитих вершків і згущеного молока – це дуже простий і вдалий варіант.
Морозиво в печиві
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 203 ккал на 100 г
Складові:
- Вершки 33% – 250 мл
- Згущене молоко – 75-100 мл
- Жменя горіхів
- Печиво – 8-10 шт.
Спосіб приготування:
- Вершки збити до загусання, додати до них згущене молоко. Перемішати.
- Горіхи підсушити і порубати ножем. Додати до вершкової суміші, перемішати.
- У ємність викласти печиво в один шар, додати вершкову суміш і накрити другим шаром печива.
- Відправити в морозильну камеру на 4-5 годин.
Корисна порада
Замість горіхів можна додати 2 ч. л. какао-порошку або половину розкришеної плитки шоколаду.
Дивіться відео, як спекти вівсяне печиво без цукру:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом морозива зі смородини і сметани, а також писали, як зробити абрикосовий сорбет з мигдалем і лікером.