Кефір – дуже корисний продукт. Його можна пити просто так, а можна міксувати з різними ягодами і фруктами. Ми пропонуємо приготувати смачний фруктовий кефір в блендері з бананом і полуницею. Такий напій чудово освіжить у спеку. Інгредієнти в рецепті розраховані на три порції.
Фруктовий кефір
Час приготування:
- 10 хвилин
Калорійність:
- 55 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 100 г кефіру
- 100 г полуниці
- 1 банан
- 100 г яблучного або іншого фруктового соку
- 100 г лимонного соку
- 1 ст. л. меду або цукрової пудри
Спосіб приготування:
- Кефір одразу змішайте з фруктовими соками – щоб банан потім не потемнів.
- Збийте його в блендері з медом або цукровою пудрою.
- Продовжуючи збивати, додайте полуницю, а потім банан.
Корисна порада
Як основу можна використовувати будь-який кисломолочний продукт: "Наріне", ацидофільне молоко, йогурт. Можна подавати напій з крижаною крихтою.
Дивіться відео, як вибрати якісний кефір:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом ягідного смузі на кефірі. Сьогодні.Lifestyle також розповідали, який напій корисніше – йогурт чи кефір.