Класичний іспанський суп гаспачо готують з перетертих свіжих овочів з додаванням оливкової олії і соусу табаско. Його подають дуже холодним, разом з хрусткими сухариками.
Щоб зробити гаспачо ще більш освіжаючим, ми рекомендуємо додати кавунову м'якоть. Це ідеальний варіант для літнього обіду в спеку.
Гаспачо з кавуном
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 65 ккал на 100 г
Складові:
- 500 г кавунової м'якоті без кісточок
- 2 великих помідора
- 1 шматочок часнику
- 1 червоний перець
- 2 невеликих огірка
- 1 невелика цибулина
- Оливкова олія
- Бальзамічний оцет
- Базилік
- Сіль, мелений перець
- Соус табаско
Спосіб приготування:
- Перець і огірки очистити від насіння, з помідорів зняти шкірку. Частину овочів і кавуна нарізати маленькими кубиками, залишити для підгарніровки.
- Подрібнити в блендері кавун разом з овочами.
- Додати сіль і перець, оцет, оливкову олію і табаско, добре перемішати і охолодити.
Як подавати суп
Розлити гаспачо по тарілках або склянках, гарнірувати шматочками овочів і кавуна.
Дивіться відео, як приготувати гаспачо з полуниці:
Нагадаємо, раніше ми ділилися найпростішим рецептом гаспачо. Сьогодні.Lifestyle також писали, як приготувати смачний гаспачо.