Головна Сьогодні

Гаспачо з кавуна: рецепт холодного літнього супу

Готуємо холодний іспанський суп-пюре з кавуновою м'якоттю

Класичний іспанський суп гаспачо готують з перетертих свіжих овочів з додаванням оливкової олії і соусу табаско. Його подають дуже холодним, разом з хрусткими сухариками.

Щоб зробити гаспачо ще більш освіжаючим, ми рекомендуємо додати кавунову м'якоть. Це ідеальний варіант для літнього обіду в спеку.

Гаспачо з кавуном

Гаспачо з кавуна
Гаспачо з кавуна
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 65 ккал на 100 г

Складові:

  • 500 г кавунової м'якоті без кісточок
  • 2 великих помідора
  • 1 шматочок часнику
  • 1 червоний перець
  • 2 невеликих огірка
  • 1 невелика цибулина
  • Оливкова олія
  • Бальзамічний оцет
  • Базилік
  • Сіль, мелений перець
  • Соус табаско

Спосіб приготування:

  1. Перець і огірки очистити від насіння, з помідорів зняти шкірку. Частину овочів і кавуна нарізати маленькими кубиками, залишити для підгарніровки.
  2. Подрібнити в блендері кавун разом з овочами.
  3. Додати сіль і перець, оцет, оливкову олію і табаско, добре перемішати і охолодити.

Як подавати суп

Розлити гаспачо по тарілках або склянках, гарнірувати шматочками овочів і кавуна.

Дивіться відео, як приготувати гаспачо з полуниці:

Нагадаємо, раніше ми ділилися найпростішим рецептом гаспачо. Сьогодні.Lifestyle також писали, як приготувати смачний гаспачо.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти