Рулетики з лаваша з грибами, картопляним пюре, часником і зеленню – відмінна гаряча закуска. Якщо влітку ви не запаслися лісовими грибами, не біда. Печериці можна знайти на прилавках протягом цілого року.
Дивіться відео, як приготувати лаваш з овочами і ікрою мойви:
Лаваш з грибами і картоплею
Час приготування:
- 1 годину
Калорійність:
- 161 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 250 г печериць
- 1 цибулина
- 500 г картоплі
- 2 тонких лаваша
- 1 зубчик часнику
- 100 мл соняшникової олії
- Зелень – за смаком
- Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Дрібно наріжте цибулю і гриби, обсмажте на половині соняшникової олії. Посоліть і поперчіть.
- Очистіть картоплю, відваріть, злийте воду і розімніть в пюре.
- Змішайте картоплю з грибами. Видавіть часник і додайте подрібнену зелень.
- Розстеліть на столі лист лаваша і змастіть його картопляної сумішшю.
- Накрийте другим листом, знову викладіть начинку і скрутіть в щільний рулет.
- Розріжте рулет на шматочки шириною 3-4 см. Обсмажте з усіх боків на олії.
Як подавати рулети
Подавайте рулети гарячими, доповнивши їх соусами: гірчичним, кетчупом, тартаром або сметаною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рулет з лаваша за рецептом Аніти Луценко . "Сьогодні" також ділилися рецептом лінивої лазаньї з лаваша .