Кальмар – це молюск, який люблять всі цінителі морепродуктів. Сьогодні ми розповімо, як приготувати італійську пасту з кальмарами, томатами черрі, часником і білим вином.
Паста з кальмарами, помідорами і часником
Інгредієнти на 4 порції:
- 400 г пасти
- 500 г очищених кальмарів
- 300 г помідорів чері
- 1 зубчик часнику
- подрібнена петрушка
- біле вино
- оливкова олія
- гострий перець
- сіль, мелений перець
- тертий пармезан
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Обсмажити часник в оливковій олії разом з нарізаним гострим перцем.
- Додати кальмари, нарізані кільцями, і смажити кілька хвилин. Скропити вином і випарувати його на сильному вогні.
- Додати помідори черрі, розрізані навпіл. Обсмажити кілька хвилин, посолити, поперчити, накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин.
- Тим часом зварити пасту і додати її в сковороду з томатним соусом і кальмарами.
- Добре перемішати, вимкнути вогонь і посипати подрібненою петрушкою. Подавати разом з тертим пармезаном.
Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" писав, як приготувати соус болоньєзе від Джеймі Олівера. Ми також ділилися рецептами соусу бешамель.
Дивіться відео, як приготувати пасту з мідіями і томатним соусом: