Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Як спекти киш з курячим філе, бринзою і кабачками

Рецепт несолодкого пирога в духовці

Кіш з куркою та кабачками
Кіш з куркою та кабачками
Фото: Depositphotos

Відкритий французький пиріг киш можна готувати практично з будь-якою начинкою. Головне, щоб вона була сухою, без додавання води або олії.

Дивіться відео, як зробити несолодкий заливний пиріг:

Ми пропонуємо простий рецепт кіша з курячим філе, кабачками, бринзою, кедровими горішками і йогуртовою заливкою.

Несолодкий пиріг з куркою і сиром

Час приготування:

  • 2 години

Калорійність:

  • 237 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Для пирога:

  • 300 г несолодкого пісочного тіста
  • 1 кабачок або цукіні (близько 300 г)
  • 150 г вершкового сиру
  • 100 г готового курячого філе (вареного, смаженого або запеченого)
  • 100 г кедрових горішків
  • 50 г бринзи
  • 1 стаканчик густого йогурту без добавок
  • 1 яйце
  • Кілька гілочок базиліка
  • Сіль, перець

Для тіста (500 г):

  • 300 г борошна
  • 150 г вершкового масла
  • Велика дрібка солі
  • 1 яйце
  • 2 ст.л. дуже холодної води

Спосіб приготування:

  1. Борошно насипати в миску, додати сіль, зробити в муці поглиблення і додати нарізане шматочками холодне масло.
  2. Додати трохи збите виделкою яйце і воду.
  3. Швидко замісити тісто і скачати його в кулю. Загорнути в плівку і відправити в холодильник на годину.
  4. Духовку розігріти до 180 ° С. Форму діаметром 20-22 см змастити олією.
  5. Тісто дістати з холодильника і викласти в форму. Зробити пальцями бортики висотою приблизно три см, ножем підрівняти краї.
  6. Вершковий сир змішати виделкою або міксером з йогуртом і яйцем, додати розкришену бринзу, листочки базиліка, трохи солі і перцю.
  7. Кабачок нарізати кружечками, курку розділити на невеликі шматочки. В основу для тарта викласти дві третини всіх скибочок кабачків і шматочків курки, кедрові горішки й залити начинку сирно-йогуртовій сумішшю. Зверху викласти решту гуртки цукіні і курку. Посолити і поперчити за смаком.
  8. Випікати киш 30-40 хвилин, поки начинка не загусне. Готовий пиріг остудити і нарізати на шматочки.

Корисна порада

Залишки тесту можна заморозити і зберегти для приготування інших страв.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом кіша з помідорами чері і спаржею . "Сьогодні" також писали, як приготувати кіш з куркою і овочами .

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів