Несолодкий пиріг з сиром і зеленню – прекрасний варіант для сніданку або перекусу. Щоб заощадити час, ми радимо взяти вже готове листкове тісто.
Дивіться відео, як приготувати пиріг до сніданку:
Такий пиріг настільки простий, що його практично неможливо зіпсувати. З його приготуванням впоратися навіть початківець-кулінар.
Пиріг з листкового тіста з сулугуні та зеленою цибулею
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 239 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 2 великих пучка зеленої цибулі
- 1 великий пучок кропу
- 4 яйця
- 1 упаковка листкового тіста
- 30 мл молока
- 500 г сулугуні
- 100 г борошна
- Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Лук і кріп нарубати, сулугуні натерти на крупній тертці. Додати три яйця.
- Посипати робочу поверхню борошном, розкачати тісто. Викласти половину тіста на деко з високими бортиками, застелене пергаментом.
- Покласти начинку і рівномірно розподілити її. Накрити другим шаром тіста. Защипнути краю.
- Взяти жовток залишився яйця, змішати його з молоком, злегка збити і змастити пиріг.
- Випікати в розігрітій до 200 ° С духовці протягом 30 хвилин.
Корисна порада
Замість сулугуні можна взяти адигейський сир, сир або не дуже солону бринзу.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати листковий пиріг з лососем і грибами . "Сьогодні" також розповідали, як спекти кіш з куркою і кабачками .