Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Як спекти слойки з смаженими грибами і цибулею

Рецепт смачної несолодкої випічки до чаю

Слойки з грибною начинкою
Слойки з грибною начинкою
Фото: Depositphotos

У цих слойках смак грибів чудово відтіняється смаком смаженої цибулі, солодкого перцю, оливок і сиру. В результаті виходить відмінна закуска , яку смачно їсти як в теплому, так і в холодному вигляді.

Дивіться відео, як спекти несолодкий пиріг до сніданку:

Слойки з грибами в духовці

Час приготування:

  • 1 годину

Калорійність:

  • 297 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Готове листкове тісто – 300 г
  • Печериці або білі гриби – 200 г
  • Перець солодкий – 2 шт.
  • Лук – 2 шт.
  • Маслини чорні без кісточок – 15-20 шт.
  • Вершкове масло – 50 г
  • Вершковий сир – 50 г
  • Свіже листя коріандру – 1 жменя
  • Сіль, мелений перець
  • Рослинна олія – 2 ст.л.
  • Молоко – для змазування

Спосіб приготування:

  1. На сильному вогні під кришкою посмажити в олії обидва солодких перцю. Шкірочка повинна сильно потемніти, а сам перець стати м'якшим.
  2. Дістати перець, очистити від шкірки і вичистити насіння. Нарізати короткими смужками.
  3. Окремо в розігріте вершкове масло покласти нарізану півкільцями цибулю. Смажити на середньому вогні близько 10 хвилин. Цибуля повинна стати коричнево-золотистою.
  4. Додати очищені і нарізані гриби і продовжувати смажити. Через 4-5 хвилин додати в сковорідку з грибами і цибулею нарізані кільцями оливки, перець, посолити і поперчити суміш. Смажити на слабкому вогні ще 2-3 хвилини.
  5. Посипати нарубаним коріандром і перемішати. Залишити під кришкою, щоб остигало повільно.
  6. Розморожене листкове тісто розкачати в пласт і нарізати на квадрати зі стороною 10 см.
  7. У центр кожного квадрата покласти столову ложку грибної начинки. Зверху втиснути невеликий шматочок сиру.
  8. Взяти квадрат за протилежні краї і склавши по діагоналі закріпити краї, щоб вийшли трикутники.
  9. Змастити трикутники молоком і, виклавши на змащене маслом деко, випікати 15-20 хвилин при температурі 170-180 °С.

Як зробити слойки з грибами смачніше

Після того, як ви змажете слойки молоком, їх можна буде посипати кунжутом, маком, насінням, подрібненими горіхами або тертим сиром.

Раніше ми ділилися рецептом слоек з куркою, беконом і кукурудзою . "Сьогодні" також писали, як спекти слойки з малиною і білим шоколадом .

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Загрузка...

Популярні статті

Новини партнерів