Великий піст в 2020 році пройде з 2 березня по 18 квітня. Якщо ви хочете приготувати смачне пісне печиво до чаю, візьміть на озброєння наш рецепт випічки.
У цьому яблучному печиво немає не тільки яєць і вершкового масла, а й цукру. Роль підсолоджувача в рецепті виконують родзинки.
Пісне яблучне печиво
Час приготування:
- 2 години
Калорійність:
- 242 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 2 невеликих яблука
- 4 ст.л. манної крупи
- 2 ст.л. лимонного соку
- Велика жменю родзинок
- 5 ст.л. борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- 5 ст.л. олії
Спосіб приготування:
- Очищені яблука натерти на крупній тертці.
- З'єднати терте яблуко, лимонний сік, родзинки і манну крупу. Поставити в холодильник на годину.
- Додати олію, борошно, розпушувач і замісити тісто.
- Розігріти духовку до 180 °С.
- Викласти тісто на деко, застелене пергаментним папером. Розрівняти руками у вигляді прямокутника висотою 1 см.
- Випікати пісне яблучне печиво протягом 30 хвилин.
- Перед подачею остудити.
Корисна порада
Можна розрізати тісто на квадратики перед випічкою, щоб пізніше було зручніше розділяти прямокутник на окремі печива.
Дивіться відео, як зробити пісне печиво на розсолі:
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити пісні булочки з родзинками і корицею . "Сьогодні" також ділилися рецептами смачного пісного печива .