Смажений редис – чудовий гарнір до м'яса. Ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Григорій Герман показав, як приготувати смажений редис із часником, розмарином і соєвим соусом. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.
Смажений редис
Час приготування:
- 15 хвилин
Складові:
- 700 г редиски
- 4 зубчики часнику
- 100 мл соєвого соусу
- 20 г кунжуту
- 100 мл рослинної олії
- 4 гілочки розмарину
- Зелена цибуля
- Кунжут
- Чебрець
- Чорний перець
Спосіб приготування:
- Редис помийте, видаліть кінчики і розріжте на четвертинки.
- Розігрійте сковороду з рослинною олією.
- Часник наріжте слайсами.
- Додайте на сковороду редис і злегка обсмажте. Потім додайте часник і кілька гілочок розмарину. Смажте редис, поки він не почне карамелізуватися.
- Влийте соєвий соус. Додайте чорний перець і чебрець.
Як подавати смажений редис
Перекладіть редис на тарілку, прибравши розмарин. Посипте нарізаною зеленою цибулею і кунжутом.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом яскравої закуски з редису. Ми також писали, як зробити простий салат з редиски з огірками.