Кавунова "Маргарита" з рожевим вином – ідеальний напій, щоб втамувати спрагу влітку. Цей легкий в приготуванні коктейль, який поєднує в собі свіжовичавлений кавуновий сік, рожеве вино, текілу і кілька інших ключових інгредієнтів, без сумніву, стане вашим фаворитом.
Літній коктейль з кавуном і вином
Час приготування:
- 15 хвилин
Складові:
Для кавунового соку:
- 1/2 маленького кавуна без кісточок
Для сольового обідка:
- Шматочок лайма
- 1 столова ложка солі
Для коктейлю:
- 90 мл кавунового соку без м'якоті
- 30 мл рожевого вина на ваш вибір
- 45 мл свіжого соку лайма
- 30 мл білої текіли
- 15 мл аперолю
- 15 мл сиропу агави або меду
- Кубики льоду
Для прикраси:
- Два кульки кавуна і мініатюрна троянда
Дивіться відео, як зробити желе з кавуна з горілкою:
Спосіб приготування:
- Розріжте кавун навпіл, потім зробіть з м'якоті 6-8 кульок, використовуючи ложку для дині. Складіть в миску, додайте сік лайма, потім відправте в морозильну камеру.
- Тим часом зробіть сік з кавуна. Складіть м'якоть кавуна, що залишилася, в блендер або кухонний комбайн. Збивайте протягом 1 хвилини або поки шматочки кавуна не перетворяться на сік. Процідіть через дрібне сито в банку з кришкою, м'якоть викиньте.
- Протріть краї склянки лаймом і переверніть в миску з сіллю, щоб зробити соляний обідок.
- Складіть всі інгредієнти для напою в шейкер. Додайте лід, потім струсіть протягом 15 секунд.
- Процідіть в склянку, наповнену кубиками льоду.
- Дістаньте кавунові кульки з морозильної камери. Наколіть дві кульки на шпажку разом з трояндою, прикрасьте коктейль.
Корисна порада
Використовуйте залишки кавунових кульок і соку для нових порцій коктейлю.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом ананасового коктейлю в блендері, а також писали, як зробити фруктовий лід "Космополітен" .