На мангалі можна приготувати не тільки шашлик, а й здивувати своїх друзів грибним бургером гриль. Приготувати його дуже просто, головне – знати кілька секретів. Чим більше різних грибів, тим краще, вважає Дмитро Горовенко. А щоб зробити смак грибного біфштекса більш насиченим, додайте до фаршу трохи цукру.
Грибний бургер на грилі
Складові:
- Гриби (гливи, печериці, білі)
- Червона цибуля
- Вершкове масло
- Рослинна олія
- яйця
- вершки
- Яловича вирізка
- Сіль, мелений перець
- Свіжі помідори й огірки
- Листя салату
- сир чеддер
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Цибулю і гриби подрібнити, обсмажити на суміші вершкового масла і рослинної олії. Остудити, додати яйця, вершки, сіль, мелений перець і цукор. Грибний фарш готовий.
- Приготувати два біфштекси: один з грибів, а інший – з дрібно нарізаної яловичини.
- Покласти фарш до кулінарних кілець (їх можна зробити зі звичайної фольги) й обсмажити з двох боків. М'ясну котлету слід смажити трохи довше, ніж грибну.
- Булочки для бургерів підсушити на грилі.
- Викласти на нижню частину булочки лист салату, нарізані кружальцями огірки і помідори. Зверху помістити грибний біфштекс, потім покласти м'ясний і шматочок сиру чеддер. Накрити верхньою частиною булочки і притиснути рукою..
Нагадаємо, в тринадцятому випуску "МастерШеф" – "Кулінарний випускний" підлітки зіграли в "Крокодила". В дванадцятому юні кулінари торгували десертами. В одинадцятому ефірі підлітки зіграли в "Монополію". У десятому випуску юні кулінари готували для батьків. У дев'ятому випуску підлітки стали скульптурами. У восьмому ефірі вони перетворилися на супергероїв, а в сьомому юні кулінари потрапили до "Матриці".