Хочете здивувати близьких апетитною холодною закускою ? Тоді приготуйте фаршировану пекінську капусту. Вона начиняється корисним салатом зі скумбрії, овочів і сиру.
Покроковий процес з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.
Салат в пекінській капусті
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 128 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 пекінська капуста
- 1 банка скумбрії в олії
- 200 г солодкого перцю
- 200 г вершкового сиру
- 200 г бринзи
- 40 г сметани
- 60 г оливок і маслин
Спосіб приготування:
- Покладіть в миску скумбрію і розімніть вилкою.
- Оливки і маслини наріжте тонкими кружечками.
- Болгарський перець і бринзу наріжте кубиками.
- Змішайте всі інгредієнти, заправте вершковим сиром і сметаною.
- Пекінську капусту помийте, розріжте навпіл і нафаршіруйте салатом.
- Загорніть в харчову плівку і помістіть в холодильник на ніч.
Як подавати фаршировану капусту
Зніміть плівку і наріжте капусту середніми скибочками. Красиво викладіть на тарілку.
Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом англійських сконів. Ведучий також показував, як спекти простий банановий хліб .