I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати фаршировані кабачки в мультиварці: покроковий рецепт

Готуємо кабачки, тушковані в мультиварці з м'ясним фаршем і рисом у пряному томатному соусі: порадуйте сім'ю смачною домашньою літньою стравою.
Фаршировані кабачки в мультиварці
Фаршировані кабачки в мультиварці

Кабачки – одна з найбільш популярних літніх закусок. Господині цінують цей овоч, насамперед, за його нейтральний смак, завдяки якому його можна комбінувати з найрізноманітнішими продуктами.

Приготувати фаршировані кабачки можна з різними начинками, як м'ясними, так і овочевими.

Реклама

Також читайте календар літніх лайфхаків, щоб провести літо, про яке мріяли.

Фаршировані кабачки в мультиварці у томатному соусі

Інгредієнти:

Реклама
  • молоді кабачки або цукіні – 5 шт. середнього розміру;
  • змішаний фарш – 400 г;
  • рис довгозерний сухий – 3 ст. л.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт. середнього розміру;
  • морква – 1 шт.;
  • томатна паста – 1 ст.л. з гіркою;
  • печериці – 150 г (за бажанням);
  • часник – 2-3 зубчики;
  • сіль, перець, свіжа зелень – за смаком;
  • рослинна олія – для обсмажування.

Рецепт приготування:

  1. Відваріть рис до напівготовності.
  2. Молоді кабачки розріжте поперек на три частини. Висота кожного шматка має бути близько 5-6 см.
  3. За допомогою маленького ножа і чайної ложки вискобліть серцевину у кожного шматочка, залишивши при цьому денце.
  4. Частину кабачкової м'якоті, в якій немає великого насіння, подрібніть. Нарізану м'якоть перекладіть у миску.
  5. Барильця з кабачків присипте сіллю і перцем.
  6. Невеликими кубиками наріжте цибулю, моркву та печериці.
  7. Підготовлені овочі обсмажте в невеликій кількості олії протягом п'яти хвилин.
  8. У мисці з'єднайте м'ясний фарш, варений рис і м'якоть із кабачків. Додайте половину обсмажених овочів (другу половину залиште в сковороді), нарізану зелень, а також сіль і перець.
  9. Ретельно перемішайте фарш і наповніть ним кабачки.
  10. Підготуйте томатну заливку. В решту овочів додайте томатну пасту і рубаний часник. Перемішайте.
  11. Влийте в сковороду 400 мл води. Ретельно розмішайте і доведіть соус до кипіння. Заправте за смаком сіллю, перцем. За бажанням можна додати сушені пряні трави.
  12. У чашу мультиварки щільними рядами викладіть фаршировані кабачки. Зверху вилийте підготовлену томатну заливку з овочами.
  13. Готуйте в режимі "Тушкування" 20-30 хвилин. Фарш має приготуватися, а кабачки стати м'якими.
  14. Подавайте фаршировані кабачки зі сметаною і свіжими овочами.

Дивіться відео, як зробити салат із ідеальних малосольних огірочків:

Реклама

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити салати на зиму: ТОП-5 рецептів домашніх заготовок.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти