М'ясний рулет з фаршу – це ситне і смачне блюдо на всі випадки життя. Пропонуємо приготувати його зі свинини та індички, а перед запіканням заглазіровать сумішшю кетчупу і соєвого соусу.
Дивіться відео, як вибрати якісний фарш:
М'ясний рулет з фаршу
Час приготування:
- 1.5 години
Калорійність:
- 152 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 450 г фаршу з яловичини
- 450 г фаршу з індички або курки
- 1 стакан вівсяних пластівців швидкого приготування:
- 1/2 склянки молока
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 солодкий перець
- 3 зубчики часнику
- 1 ст.л. рослинного масла
- 2 ч.л. соєвого соусу
- 60 мл + 2 ст.л. кетчупу
- 3 середніх моркви
- 2 ст.л. гострої гірчиці
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Перець і цибулю дрібно наріжте. Часник пропустіть через прес. Моркву натріть на тертці.
- Розігрійте духовку до 200 °С. Форму для запікання вистеліть фольгою. Вівсяні пластівці залийте молоком, перемішайте і дайте постояти 5 хвилин.
- У розігрітій олії обсмажити цибулю до прозорості. Додайте червоний перець і часник, потримайте на вогні ще 5 хвилин, помішуючи, поки перець не стане м'яким. Перекладіть в миску, дайте охолонути.
- Збийте соєвий соус і 60 мл кетчупу. З'єднайте два види фаршу, терту моркву, розмочені вівсяні пластівці, овочі, гірчицю, 2 ст. л. кетчупу, по дрібці солі і перцю, вимісити руками.
- Викладіть фарш в форму для випічки і руками сформуйте овальний рулет (10х20 см).
- Верх і боки змастіть глазур'ю з соєвого соусу з кетчупом. Запікайте 45 хвилин в розігрітій духовці.
Як подавати рулет
Подавайте гарячим із зеленим салатом.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою . "Сьогодні" також ділилися рецептом рулету з болгарським перцем і сиром .