Глінтвейн зазвичай готують з червоного вина. Але чому б не спробувати зробити цей зігріваючий зимовий напій з білого вина?
Дивіться відео, як приготувати мандариновий компот:
Білий глінтвейн з фруктами допоможе створити святкову атмосферу під час зимових свят.
Глінтвейн на білому вині
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 99 ккал на 100 мл
Інгредієнти:
- 1 пляшка білого сухого вина
- 100 мл води
- 8 шматочків рафінаду
- 5 штук. гвоздики
- 2 палички кориці
- 1 апельсин
- 1 яблуко
- 100 мл білого рому
- Половинка лимона
Спосіб приготування:
- Зріжте з половинки лимона шкірку. Сам лимон не знадобиться.
- Поріжте апельсин і яблуко тонкими кружечками.
- Налийте воду в каструлю, додайте цукор, спеції, доведіть до кипіння.
- Додайте фрукти, шкірку лимона, проваріть 1 хвилину.
- Додайте вино, підігрійте до 70-80 ºС.
Як подавати білий глінтвейн
У жароміцні склянки киньте трохи гвоздики і наливайте напій. Прикрасьте часточками апельсина.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати глінтвейн від застуди . "Сьогодні" також розповідали, як зробити подарункову суміш для глінтвейну .