Головна Сьогодні

Як приготувати кабачкові оладки із зеленню і сиром

Прості оладки з кабачків можна подати на сніданок

Щоб приготувати по-справжньому смачні кабачкові оладки, вам знадобляться молоді овочі з тонкою шкіркою. Для більш яскравого смаку ми радимо додати в тісто тертий сир, сушений часник і рубану зелень.

Кабачкові оладки з сиром

Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 178 ккал на 100 г

Складові:

  • 2 невеликих молодих кабачка
  • Сіль – за смаком
  • 3 невеликих яйця
  • Сухий гранульований часник – за смаком
  • Суміш мелених перців – за смаком
  • Жменя рубаної петрушки
  • 3 ст.л. борошна з гіркою
  • 100 г дрібно натертого сиру (твердого або моцарели)
  • Рослинна олія – для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. Кабачки помити і натерти на крупній тертці. Посолити, перемішати і залишити на 5-10 хвилин. Ретельно віджати весь сік.
  2. Додати до кабачків яйця, часник, борошно і дрібно натертий сир. Добре перемішати.
  3. Розігріти сковороду з рослинною олією.
  4. Викладаючи тісто ложкою, посмажити кабачкові оладки на середньому вогні під кришкою до золотистої скоринки.

Як подавати кабачкові оладки

Подавати оладки гарячими разом зі сметаною або натуральним йогуртом.

Дивіться відео, як приготувати фаршировані цукіні на грилі:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити кабачкові палички в хрусткій паніровці. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептами салатів на зиму з кабачків.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти