I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати карпаччо: ТОП-3 рецепти італійської закуски

Готуємо карпаччо з яловичини, лосося і буряка

Карпаччо – це популярна страва з тонко нарізаних шматочків сирого м'яса, приправлених оливковою олією з оцтом і спеціями. Воно традиційно подається як холодна закуска.

Сьогодні карпаччо готують не тільки з яловичини, а й з риби, морепродуктів, грибів, фруктів, овочів і багато чого іншого.

Реклама

Карпаччо з телятини

carpaccio-643020_960_720

Фото: pixabay.com

Інгредієнти:

Реклама
  • Телятина (вирізка) – 250 г
  • Рукола – 40 г
  • Помідори черрі – 50 г
  • Оцет бальзамічний – 20 г
  • Оливкова олія – 30 г
  • Суміш перців
  • Сіль

Рецепт приготування:

1. Змішайте за смаком цукор, сіль і подрібнений часник. Покладіть до цієї суміші телячу вирізку. Поставте на ніч до холодильника, а потім перекладіть до морозильної камери на кілька годин. Наріжте м'ясо дуже тонкими шматочками.

2. Невелику кількість оливкової олії розподіліть по поверхні тарілки, приправте сіллю і перцем. Відправте руколу до миски, посоліть, додайте оливкову олію і перемішайте.

Реклама

3. Красиво викладіть м'ясо на тарілку. Прикрасьте руколою, нарізаними помідорами чері і меленим перцем. Збризніть карпаччо бальзамічним оцтом і подайте до столу.

Карпаччо з буряка

beetroot-2165825_960_720_01

Фото: pixabay.com

Інгредієнти:

  • Буряк – 2-3 шт.
  • Козячий сир – 100 г
  • Сіль перець
  • Кедрові горіхи – жменя
  • Рукола – кілька гілочок
  • Лимонний сік
  • Оливкова олія

Рецепт приготування:

1. Відваріть буряк до готовності. Остудіть, почистіть і наріжте дуже тонкими скибочками.

2. Красиво викладіть буряк на блюдо, посипте сіллю і перцем. Потім збризніть карпаччо лимонним соком і оливковою олією.

3. Прикрасьте закуску кедровим горіхами, руколою і козячим сиром. Подавайте бурякове карпаччо з підсмаженим хлібом.

Карпаччо з лосося

raw-and-fresh-carpaccio-salmon-meat_1203-10029

Фото: freepik

Інгредієнти:

  • Біле вино
  • Прованські трави
  • Сіль
  • Цукор
  • Філе лосося – 150 г
  • Авокадо – 30 г
  • Помідори черрі – 2-3 шт.
  • Салат фрізе- 30 г
  • Пармезан – 15 г
  • Оливкова олія
  • Лимонний сік
  • Бальзамічний оцет

Рецепт приготування:

1. Змішайте біле вино, прованські трави, цукор і сіль. Залиште лосося в цьому маринаді на ніч. Вранці дістаньте рибу, змастіть оливковою олією і прованськими травами, згорніть у трубочку і накрийте харчовою плівкою.

2. Заморозьте філе лосося і дістаньте з морозилки перед подачею. Наріжте рибу дуже тонкими скибочками і красиво розкладіть на тарілці.

3. Авокадо почистіть і тонко наріжте. Помідори черрі розрізати на чотири частини. Прикрасьте карпаччо листям салату, половинками помідорів черрі і скибочками авокадо.

4. Збризніть закуску соком лимона, оливковою олією і бальзамічним оцтом. Готове карпаччо посипте меленим перцем і тертим пармезаном.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом домашнього "Бейліса". Ми також розповідали, як приготувати ледачий чізкейк з сиру.

Дивіться відео, як приготувати італійське печиво біскотті:

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти