У мережу потрапив рецепт пасхального печива, яке готують в монаршої сім'ї. Шеф-кухар Букінгемського палацу покроково розповів, як приготувати святковх ласощів, опублікувавши відео в офіційному Instagram-акаунті.
12 квітня святкується католицька Великдень-2020. А ось православна Пасха в 2020 році випадає на 19 квітня. Детальніше про історію цього свята ми розповідали тут .
Рецепт пасхального печива від королівського шеф-кухаря
Інгредієнти для бісквіта:
- 350 г борошна
- 5 г соди
- 10 г меленого імбиру
- 5 г кориці
- 125 г масла
- 175 г коричневого цукру
- 1 яйце
- 60 г золотого сиропу
Інгредієнти для глазурі:
- 2 яєчних білка
- 600 г цукрової пудри
- харчовий барвник на ваш вибір
Спосіб приготування:
- Розігріти духовку до 170 °С. Змішайте борошно, соду і спеції в мисці. Додайте нарізане кубиками масло і перемішайте до утворення крихти. Додайте цукор, яйце і золотий сироп. Перемішуйте до утворення тіста.
- Розкачайте тісто до товщини 5 мм. Використовуйте різак для печива або паперовий шаблон, щоб нарізати бажану форму. Покладіть печиво на антипригарний килимок або пергаментний папір і запікайте на середній полиці 12-15 хвилин.
- Випікайте, поки печиво не збереже свою форму при дотику і не стане золотистого кольору. Повністю остудити перед прикрашанням.
Прикрашання:
- 1 яєчний білок до 600 г цукрової пудри збийте до однорідної маси. Глазур повинна плавно тягнутися.
- Щоб покрити всі печиво глазур'ю, додайте додатковий яєчний білок, щоб розбавити суміш. Прикрасьте і насолоджуйтеся!
Раніше ми публікували три рецепта святкової випічки на католицький Великдень-2020 .