Лаваш з начинкою з курки, свіжих овочів, зелені і фети – відмінна закуска, яку можна брати з собою на роботу або на пікнік.
Покроковий рецепт з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.
Донер кебаб з куркою, фетою і овочами
Час приготування:
- 2 години
Складові:
- 2 курячих філе
- 200 г натурального йогурту
- Спеції (кумін, сіль, чорний перець, паприка, мелений чилі)
- 1 зубчик часнику
- 1/2 качана молодої капусти
- 1/2 качана салату
- 2 помідори
- 1 червона цибулина
- 200 г фети
- Товстий лаваш
- Зелень
Спосіб приготування:
- Замаринуйте курку. Для цього змішайте йогурт, спеції, подрібнений часник і додайте куряче філе. Перемішайте і залиште на годину в холодильнику.
- Викладіть курку на деко і печіть при 200 ºС протягом 15 хвилин.
- Розріжте товстий круглий лаваш на чотири частини, потім кожну надріжте навпіл, щоб вийшли кишеньки.
- Нашинкуйте капусту, салат, помідор і цибулю.
- Наріжте куряче філе тонкими скибочками.
Як зібрати закуску
Викладіть приготовану начинку в четвертинку лаваша, розрізану навпіл, і додайте розкришену фету.
Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом конвертиків з лаваша з тунцем . Ведучий також показав, як зробити хрусткі бутерброди в лаваші .