Чізкейки бувають двох видів: з випічкою і без. Ми розповімо, як приготувати чізкейк з вершкового сиру з малиною і лимонною цедрою в духовці. Він виходить дуже смачним і повітряним, з приємною ягідно-цитрусовою кислинкою.
Малиновий чізкейк з лимоном в духовці
Інгредієнти:
- 200 г печива
- 75 розтопленого масла
- 600 г вершкового сиру
- 250 г цукру, можна світло-коричневого
- 150 г йогурту
- 3 середніх яйця
- Терта цедра 2-х лимонів і сік 1-го
- 50 г борошна
- 200 г малини
- Цукрова пудра або мигдальні пелюстки
Рецепт приготування: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Духовку розігріти до 120 С.
- Печиво розкришити в дрібну крихту, додати вершкове масло і перемішати. Утрамбувати в форму, застелену папером. Поставити до холодильника, поки готується начинка.
- Збити вершковий сир разом з цукром, додати йогурт і яйця по одному. Перемішати. Потім додати цедру, сік і борошно, ще раз перемішати. Всипати 2/3 промитої і нарізаної малини, перемішати. Вилити на печиво.
- Поставити в духовку на годину, потім вимкнути і залишити ще на годину. Остудити до кімнатної температури, а потім поставити до холодильника на ніч.
- Прикрасити малиною, що залишилася, і рясно посипати цукровою пудрою.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами варення з малини на зиму. "Сьогодні" також розповідали, як приготувати Королівську ватрушку з абрикосами.
Читайте також: