Манник готується в мультиварці трохи простіший, ніж в духовці: за ним не треба стежити, його можна швидко підігріти, а підйом пирога регулюється режимом запікання і закритою кришкою.
Дивіться відео, як приготувати вишневий пиріг:
Щоб манник вийшов смачніший, попередньо замочіть крупу на півгодини в кефірі. Так в тісті не буде грудочок.
Кокосовий манник в мультиварці
Час приготування:
- 1.5 години
Калорійність:
- 227 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 3 яйця
- 2 мультистакана кефіру
- 1 мультистакан цукру
- 2 мультистакана манки
- 1 мультистакан борошна
- 3 ч.л. розпушувача
- 80 г кокосової стружки
- 10 г ванільного цукру
- Дрібка солі
- 100 г олії
Спосіб приготування:
- Змішати манку, борошно, розпушувач і кокосову стружку.
- Яйця збити з сіллю.
- Продовжуючи збивати, поступово всипати цукор.
- Влити олію і кефір, змішати.
- Порціями ввести сухі продукти в рідкі, щоразу добре перемішуючи.
- Чашу мультиварки змастити вершковим маслом і вилити в неї тісто. Включити програму "Випічка" на 1 годину 20 хвилин.
Яка ємність мультістакана
Ємність мультістакана – 160 мл.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати маннік з малиновим соусом. "Сьогодні" також ділилися рецептом манника з цукатами.