Головна Сьогодні

Як приготувати німецьку піцу: покроковий рецепт від Григорія Германа

Рецепт незвичайної домашньої піци в духовці

Буває піца неаполітанська , а також чиказька і ніццеанська. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", пропонує приготувати німецьку піцу – з овочевим соусом, беконом і грибами. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.

Німецька піца

Піца з грибами та шинкою
Піца з грибами та шинкою
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 20 хвилин

Складові:

  • 350 г дріжджового тіста для піци
  • 0.5 ч.л. солі
  • 1.5 ч.л. цукру
  • 250 г глив
  • 200 г бекону або шинки
  • 100 г селери
  • 3 зубчики часнику
  • 20 г томатної пасти
  • 200 г томатного соусу
  • 100 г твердого сиру
  • 1 цибулина
  • 20 г паприки
  • Червона маринована цибуля
  • Оливкова олія
  • Свіжий зелений базилік

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте сковороду з оливковою олією. Додайте дрібно нарізані цибулю і часник, обсмажте до м'якості.
  2. Додайте томатний соус і тонко нарізану селеру. Додайте половину томатної пасти, цукор і паприку.
  3. Тушкуйте до м'якості овочів, додайте трохи базиліка і подрібніть в блендері.
  4. Підготовлені гриби тонко наріжте.
  5. Розтягніть тісто для піци руками на змащеній маслом поверхні. Намажте томатним соусом.
  6. Посипте тертим сиром, викладіть зверху гриби, мариновану цибулю і бекон. Ще раз посипте сиром.
  7. Печіть при 250 ºС протягом 5 хвилин.

На замітку

Викладайте піцу на гаряче деко – так вона відразу почне готуватися.

Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом гречаного багета .

Всі подробиці в спецтемі Найкращі рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти