Осінь – саме час готувати ароматні страви з грибами. Ми пропонуємо зробити смачну пасту з лисичками і вершковим соусом.
Щоб страва була більш насиченою, додайте трохи сушених білих грибів. У рецепті використовуються фарфале, але ви можете взяти будь-яку іншу пасту середнього розміру.
Паста з грибами
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 133 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 200 г фарфале
- 20 г білих сухих грибів
- 100 г свіжих лисичок
- 70 г оливкової олії
- Шматочок вершкового масла
- 100 мл білого вина
- 100 мл вершків
- 200 г твердого сиру
- Петрушка
Спосіб приготування:
- Закип'ятіть підсолену воду і закиньте пасту.
- Розігрійте сковороду з оливковою олією.
- Великі лисички наріжте, маленькі залиште цілими.
- Білі гриби подрібніть і додайте в сковороду, трохи обсмажте.
- Додайте шматочок вершкового масла і лисички. Обсмажте гриби.
- Влийте вино і дайте йому випаруватися. В кінці додайте вершки і вимкніть вогонь. На залишковому теплі вершки трохи випаруються.
- Додайте частину тертого сиру і сіль за смаком.
- Злийте воду з макаронів, залишивши трохи рідини. Додайте в сковороду і залиште на кілька хвилин.
Як подавати пасту
Перекладіть на тарілку, додайте залишки тертого сиру і подрібнену зелень.
Більш детально – дивіться в сюжеті:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами випічки з лисичками, а також писали, як зробити фритату з лисичками.
Читайте також:
- Рецепт ідеального перекусу: хрусткі хлібні палички по-баварськи
- Вечеря в скандинавському стилі: готуємо маринований оселедець з картопляним гарніром
- Містить вітаміни і бореться з сухістю шкіри. Дієтолог назвала корисні властивості гарбуза
- Рецепт тосканського томатного супу-пюре з беконом від Ектора Хіменес-Браво