"Цей рецепт – із серії "швидко, смачно і корисно". Швидко і смачно – бо паста. А корисно – тому що зі шпинатом. Я впевнений, що з приготуванням такої страви зможе впоратися кожен", – говорить ведучий ток-шоу "Говорить Україна" Олексій Суханов.
Паста з сиром, шпинатом і вершками
Інгредієнти:
- Паста – 150-200 г
- Вершки – 4 ст. л.
- Вершкове масло – 1 ст. л.
- Сир – 50 г
- Заморожений шпинат
- Сіль, мелений перець
Рецепт приготування:
1. Спочатку потрібно відварити пасту – варити її слід у великій кількості підсоленої води.
"Потрібно уважно стежити: паста не повинна переваритися, вона повинна бути"аль-денте" – тобто, в стані напівготовності", – радить ведучий каналу "Україна".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
2. Готову пасту відкидаємо на друшляк, щоб стекла вся зайва вода. Готуємо заправку: на сковороді топимо шматочок масла і злегка тушкуємо шпинат. Потім потрібно додати вершки і довести заправку до кипіння. Потім додаємо на сковороду пасту – і прогріваємо все разом – буквально кілька хвилин.
3. Готову страву викладаємо на тарілку, перед подачею посипаємо тертим сиром. Також можна прикрасити страву гілочкою зелені.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом фаршированої картоплі з беконом. Ми також розповідали, як приготувати пастуший пиріг з м'ясом і квасолею.
Дивіться відео, як приготувати пасту з томатним соусом і мідіями за рецептом Олексія Суханова :