Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Як приготувати печінковий торт з грибами

Смачний печінковий торт зі свинячої печінки

Печінковий торт з грибами
Печінковий торт з грибами
Фото: Depositphotos

Печінковий торт за класичним рецептом передбачає використання яловичої печінки, хоча багатьом подобається свиняча або куряча. Щоб домогтися більшої м'якості і прибрати специфічний запах, печінку радять попередньо вимочити в холодному молоці.

Дивіться відео, як зробити печінковий паштет:

Ми пропонуємо рецепт печінкового торта зі смаженими грибами, часниковим майонезом і плавленим сиром. Для декору можна використовувати варені і натерті яйця, а також подрібнену зелень і зерна граната.

Печінковий торт з печерицями

Час приготування:

  • 1 годину

Калорійність:

  • 370 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 кг свинячої печінки
  • 4 яйця
  • 100 мл молока
  • Сіль, перець
  • 60 г борошна
  • Олія соняшникова – для смаження
  • 400 г печериць
  • 2 цибулини
  • 2 моркви
  • 2 плавлених сирка
  • 100 г майонезу
  • 5 зубчиків часнику

Спосіб приготування:

  1. Печінку і одну цибулину пропустити через м'ясорубку, додати два яйця, молоко, борошно, посолити і перемішати.
  2. З готової суміші спекти тонкі млинці. Для цього потрібно викладати на сковороду по п'ять столових ложок суміші і випікати з двох сторін.
  3. Подрібнити цибулю, що залишилася, і обсмажити в олії. Додати моркву і обсмажити. Приправити до смаку, зняти з вогню і остудити.
  4. У майонез додати пропущений через прес часник і порубаний кріп, перемішати і дати настоятися 10 хвилин.
  5. Зібрати торт. Перший і другий млинчики намазати грибною начинкою і часниковим майонезом. Третій млинець намазати плавленим сиром і часниковим майонезом. Далі потрібно чергувати два млинчика з грибною начинкою, а один – з сирною.
  6. Верхній шар намазати сиром і майонезом, посипати натертим вареними яйцями і кропом. Поставити просочуватися в холодильник мінімум на годину.

Корисна порада

Щоб печінковий торт був смачнішим, використовуйте майонез домашнього приготування .

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати печінковий торт з курячої печінки.

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів