Ситний овочевий салат із зеленою квасолею цілком може стати повноцінним обідом або вечерею. Він багатий на клітковину, вітаміни і кальцій.
Коли ви готуватимете стручкову квасолю, пам'ятайте, що дуже важливо її не переварити, – стебла повинні залишатися злегка хрусткими.
Салат із стручкової квасолі з помідорами і фетою
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 114 ккал на 100 г
Складові:
- 400 г замороженої стручкової квасолі
- 200 г помідорів чері
- 1 червона цибулина (за бажанням)
- Фета – за смаком
Для заправки:
- 3 ст.л. оливкової олії
- 2 ст.л. соку лимона
- 1 ст.л. соєвого соусу
- Сіль, перець за смаком
Дивіться відео, як вибрати заморожені овочі:
Спосіб приготування:
- Стручкову квасолю відварити в киплячій воді до готовності.
- Помідори помити, розрізати на половинки. Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями. Фету розкришити.
- У миску викласти стручкову квасолю, черрі, цибулю, фету і акуратно перемішати.
- Для заправки всі інгредієнти з'єднати і добре розтерти.
- Полити салат заправкою, ще раз акуратно перемішати і подати до столу.
Корисна порада
Замість червоної цибулі ви можете додати розчавлений зубчик часнику.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати стручкову квасолю з фаршем. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом салату з буряка з яблуком і стручковою квасолею.