Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Як приготувати пісний плов з гречки з грибами: покроковий рецепт

Рецепт смачного гречаного плову від Григорія Германа

Різдвяний піст 2019-2020 розпочнеться 28 листопада і закінчиться в Святвечір, 6 січня. Якщо ви хочете урізноманітнити своє пісне меню, зробіть смачний плов з гречки за рецептом ведучого Григорія Германа. Він готується з додаванням овочів, грибів, горіхів і кураги.

Рецепт плову з гречки на плиті

Плов з гречки
Плов з гречки
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 1 годину

Калорійність:

  • 114 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 склянка гречаної крупи
  • 60 г моркви
  • 100 г грибів
  • 8 шт. кураги
  • 60 г стебел селери
  • 20 г волоських горіхів
  • 0.5 шт. ріпчастої цибулі
  • 60 мл олії
  • 0.5 ч.л. приправи для плову
  • 1 ч.л. меленої паприки
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування :

  1. Для початку наріжте гриби, цибулю, моркву і селеру.
  2. Обсмажте овочі на олії до м'якості.
  3. Додайте волоські горіхи і курагу.
  4. Потім всипте спеції і підготовлену гречку. Розрівняйте і залийте водою. Рідини повинно бути на два пальці вище поверхні крупи .
  5. Посолити, закрити кришкою і готувати на слабкому вогні 40-45 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що корисніше: гречка або киноа . "Сьогодні" також писали, як смачно приготувати гречку в мультиварці .

Всі подробиці в спецтемі Різдвяний піст 2019/2020

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Загрузка...

Популярні статті

Новини партнерів