Під час Великого посту, який триватиме до 1 травня, важливо зберігати баланс у харчуванні та щоб меню цього періоду було максимально різноманітним і корисним. Приготуйте томатний суп, він красивий і смачний. Та й свіжих помідорів купувати не треба, він готується з томатів у власному соку.
Якщо є потреба підібрати насправді цікавий подарунок, скористайтеся варіантами з нашого березневого календаря свят.
Пісний томатний суп: рецепт з фото
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 36 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Томати у власному соку – 1 бляшанка
- Цибулина – 1 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Оливкова олія – за смаком
- Базилік – за смаком
- Сіль за смаком
- Чорний перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Цибулю наріжте півкільцями і обсмажте на оливковій олії разом з подрібненим часником.
- Додайте в каструлю з цибулею томати із соком. Влийте трохи гарячої води, посоліть і поперчіть.
- Доведіть до кипіння і варіть 2-3 хвилини.
- Перелийте суп у блендер і збийте до однорідного стану, додавши листя базиліка за смаком.
Як подавати пісний томатний суп
Перелийте суп в тарілку, прикрасьте солоними крекерами і базиліком.
Тут читайте меню по днях тижня на весь Великий піст.