I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати святковий м'ясний рулет в духовці

Рецепт рулету з фаршу з вареними яйцями, беконом і овочами

М'ясний рулет з беконом і яйцем – проста в приготуванні, але дуже ефектна страва, яке прикрасить будь-який святковий стіл. Фарш для нього можна використовувати яловичий або змішаний, а бекон замінити прошутто.

Краще доповнення до м'ясного рулету – салат зі свіжих овочів і картопля. З соусів підійдуть кетчуп і гірчичний.

Реклама

М'ясний рулет в духовці

Рулет з беконом і яйцем
Рулет з беконом і яйцем

Час приготування:

Реклама
  • 1 година 20 хвилин

Калорійність:

  • 193 ккал на 100 г

Складові:

  • 250 г хліба для сендвічів, нарізаного
  • 1 кг яловичого фаршу
  • 5 варених яєць
  • 1 сире яйце
  • 3 ч.л. без гірки солі
  • 3 зубчики часнику
  • 2 ч.л. естрагону
  • 1 ч.л. паприки
  • 1 ч.л. меленого перцю
  • 1 цибулина
  • 2 солодких перці
  • 2 моркви, очищені і нарізані на шматочки
  • 4-6 ст.л. оливкової олії
  • 14 скибочок бекону

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 ° С.
  2. В кухонний комбайн складіть скибочки хліба, 1 зубчик часнику, ложку естрагону, паприку, мелений перець і 2 столові ложки оливкової олії. Збивайте, поки ви не отримаєте суміш, яка нагадує грубі сухарі.
  3. Викладіть на деко і запікайте протягом 10 хвилин, поки не стане золотистою і хрусткою. Дістаньте з духовки. Залиште піч ввімкненою.
  4. Відваріть яйця круто, остудіть і почистіть.
  5. У блендер додайте цибулю, червоний перець, 2 зубчики часнику і моркву. Подрібніть до отримання грубого пюре.
  6. Розігрійте в сковороді трохи олії і обсмажте овочі протягом декількох хвилин, поки вони не карамелізуются і їх обсяг не зменшиться на третину. Остудіть.
  7. Покладіть м'ясний фарш в миску. Додайте хлібну суміш, тушковані овочі, сіль і додатковий естрагон. Збийте виделкою і додайте сире яйце. Перемішайте до отримання однорідної маси.
  8. Викладіть скибочки бекону нахлистом на дно і з боків прямокутної форми.
  9. Покладіть половину м'ясної суміші поверх бекону, намагаючись не зрушити скибочки. Злегка утрамбуйте руками.
  10. Посипте варені яйця борошном і викладіть їх в ряд по центру.
  11. Розподіліть зверху м'ясний фарш і накрийте вільними краями бекону.
  12. Запікайте протягом 50 хвилин. Вийміть з духовки і переверніть рулет. Якщо вам подобається хрусткий бекон, ви можете повернути рулет в духовку, щоб він підрум'янився.

Як подавати м'ясний рулет

Дайте охолонути і подавайте з пюре або запеченою шматочками картоплею .

Дивіться відео, як вибрати м'ясний фарш:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом рулету з листкового тіста зі шпинатом і шинкою .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти