Роли "Філадельфія" були винайдені в США в 70-ті роки минулого століття. Ця страва отримала свою назву на честь популярного вершкового сиру.
Дивіться відео, як не потрапити в лікарню через суші:
Ми покажемо, як приготувати такі роли на власній кухні. Щоб суші не розвалювалися і добре тримали форму, рис потрібно правильно відварити . До речі, лосось не обов'язково повинен бути зовні – залиште такий варіант подачі професійним сушистам.
Роли "Філадельфія"
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 141 ккал на 100 г
Інгредієнти на 4 порції:
- 2 склянки готового рису для суші
- 1/4 склянки рисового оцту (60 мл)
- 4 листа норі
- 115 г слабосоленого або копченого лосося
- 115 г вершкового сиру
- 1 маленький огірок, нарізаний на брусочки
Спосіб приготування:
- Приправте рис для суші оцтом, розмішайте і остудіть до кімнатної температури.
- На бамбуковий килимок покладіть один лист норі шорсткою стороною вгору.
- Намочіть руки, візьміть жменю рису і покладіть його на край норі. Рівномірно розподіліть рис по норі, не притискаючи його занадто сильно.
- На рис викладіть в ряд шматочки лосося, вершковий сир і брусочки огірка.
- Допомагаючи собі килимком, згорніть лист норі з начинкою в рулет. Надайте ролу круглу форму, щільно притискаючи килимок руками.
- Перенесіть рулет на обробну дошку і розріжте його на шість рівних частин.
- Подавайте готові роли разом з васабі і соєвим соусом.
Дивіться фото, як загортати роли "Філадельфія":
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому японська кухня вважається найкориснішою .