Салат з куркою і грибами підійде не тільки до святкового столу, але і на кожен день. Його великий плюс – доступність всіх продуктів. До салату можна подавати два види заправки.
Дивіться відео, як приготувати вершковий салат з пасти:
Салат з грибами, куркою і яйцем
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 215 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 300 г грибів
- 1/2 банки кукурудзи
- 1 огірок
- 3 яйця
- 1 цибуля
- 1 морква
Спосіб приготування:
- Гриби ріжемо не дуже дрібно, обсмажуємо в невеликій кількості оливкової рафінованої олії. Солимо, перчимо. Відкидаємо на паперовий рушник, щоб вийшов зайвий жир.
- Подрібнимо цибулю, моркву, обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
- Відварені яйця ріжемо на невеликі кубики. З кукурудзи зливаємо розсіл.
- Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо салат, солимо за бажанням.
Як зробити заправки для салату
Заправка 1: несолодкий йогурт або сметана, за бажанням змішані з часником і зеленню.
Заправка 2: соєвий соус з оливковою олією 1: 1.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати салат "Цезар" з куркою . "Сьогодні" також ділилися рецептом кіпрського салату з курячого філе з грейпфрутом.