Шоколадний бісквіт в мультиварці виходить, пишним, м'яким і дуже смачним. Його висота – близько 8 см. Одержаний пиріг можна розрізати на кілька частин і змастити будь-яким кремом на ваш смак.
Бісквіт з какао-порошком на окропі в мультиварці
Складові:
- 2,5 – 3 склянки борошна
- 1 склянка цукру
- 20 г розпушувача
- 2 яйця
- 1 стакан молока
- 4-5 ст.л. темного какао-порошку
- 100 мл рослинного масла без запаху
- 1 склянку окропу
- вершкове масло для змазування чаші мультиварки
Рецепт приготування:
- Змішайте в мисці сухі інгредієнти: борошно, цукор, соду, розпушувач, какао.
- Окремо збийте яйця в пишну піну, додайте рослинну олію. Не перестаючи збивати, чергуючи, в кілька прийомів додайте борошно і молоко.
- В кінці влийте гарячу воду і розмішайте ложкою. Тісто має вийти досить рідким.
- Чашу мультиварки ємністю 4.5 л змастіть вершковим маслом і вилийте тісто.
- Готуйте в режимі "Випічка" 1 година 5 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою. Потім переведіть в мультиварку в режим підігріву та залиште ще на 20 хвилин.
- Обережно переверніть бісквіт на решітку і дайте повністю охолонути.
Нагадаємо, раніше ми ділилися радою, як швидко розм'якшити вершкове масло для випічки.
Дивіться відео про перевірку популярних кухонних Лайфхак: