I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати сінабони з полуницею і вершковим кремом

Сінабони – всесвітньо відомі дріжджові булочки з начинкою з масла, цукру і кориці

Сінабони – це пухнасте дріжджове тісто, багато солодкої ароматної начинки і, звичайно, глазур з вершкового сиру. Булочки випікають у великій формі, а потім акуратно відокремлюють друг від одного. Найсмачніше їх їсти в теплому вигляді.

Якщо ви любите сінабони, але хочете спробувати щось нове, приготуйте їх з додаванням полуниці. Це незвичайний і дуже вдалий варіант.

Реклама

Рецепт полуничних сінабонів

Полуничні сінабони
Полуничні сінабони

Час приготування:

Реклама
  • 3 години

Калорійність:

  • 357 ккал на порцію

Складові:

  • Цукор – 70 г
  • Дріжджі – 7 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.
  • Борошно – 500 г
  • Молоко – 180 мл
  • Вершкове масло – 110 г
  • Сіль – 1/3 ч. л.

Читайте також:

Реклама

Для начинки:

  • Цукор або цукрова пудра – 200 г
  • Полуниця – 250 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.

Для помадки:

  • Вершковий сир – 130 г
  • Цукрова пудра – 150 г
  • Вершкове масло і соняшникова олія – для змащування

Дивіться відео, як спекти класичні сінабони:

Спосіб приготування:

  1. Змішати цукор, дріжджі, яйця і ванільний цукор до однорідності. Додати тепле молоко. Перемішати. Додати сіль і розтоплене вершкове масло, знову добре перемішати.
  2. Поступово додати просіяне борошно. Замісити тісто, вимішуючи його на столі 5 хвилин. Воно повинно вийти дуже еластичним і не прилипати до рук. Покласти в ємність, змащену олією, накрити рушником і залишити в теплі на годину.
  3. Полуницю подрібнити блендером. Додати до неї цукор і ретельно перемішати.
  4. Тісто, що підійшло, розкачати в пласт товщиною 4 мм. Змастити м'яким вершковим маслом і невеликою кількістю полуничного пюре, щоб воно лише злегка покривало тісто. Посипати крохмалем.
  5. Згорнути в щільний рулет. Розрізати рулет на шматочки шириною близько 5 см. Викласти в ємність, застелену пергаментом і змащену маслом. Накрити рушником і залишити ще на 40 хвилин.
  6. Залити полуницею, що залишилася, і поставити випікатися при 180 ºС на 20 хвилин.

Як зробити помадку

До вершкового сиру кімнатної температури додати цукрову пудру і ретельно перемішати. Змастити злегка остиглі сінабони.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сінабонів від Ектора Хіменес-Браво, а також розповідали, як спекти булочки "Равлики".

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти