Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Як приготувати сосиски-мумії на Хелловін

Ідеально простий рецепт сосисок у тісті

Сосиски-мумії на Хелловін Фото: depositphotos.com
Сосиски-мумії на Хелловін 
Фото: depositphotos.com

Сосиски в листковому тісті у вигляді мумій – відмінна гаряча закуска на Хелловін 2019, який святкуватимуть 31 жовтня.

Дивіться відео з ідеями дитячих страв на Хелловін:

Сосиски-мумії швидко готуються і виходять дуже смачними. Головне – вибрати якісні сосиски і хороше листкове тісто.

Сосиски-мумії на Хелловін

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 336 ккал на 100 г

Складові:

  • 375 г листкового тіста
  • 1 столова ложка борошна – для розкочування
  • 350 г сосисок
  • 1 яйце, злегка збите виделкою
  • 4 ч.л. м'якого сиру – для прикраси
  • 1 ч.л. нарізаних маслин – для прикраси

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 C.
  2. Розкачайте разморожене тісто до товщини 0,5 см на присипаній борошном поверхні.
  3. Наріжте тісто по вертикалі в довгі тонкі смужки шириною близько 0,5 см. Вам знадобиться по 1-2 смужки тіста на кожну сосиску. Якщо тісто залишиться, ви можете використовувати його для іншої страви.
  4. Оберніть смужки тіста навколо кожної сосиски, щоб створити ефект мумії. Змастіть збитим яйцем, потім перекладіть на деко, застелене пергаментним папером.
  5. Випікайте в духовці протягом 18-20 хвилин, поки тісто не підрум'яниться, а сосиски не приготуються.
  6. Використовуйте краплі м'якого сиру для очей, а зіниці мумій зробіть зі шматочків маслин.

Як вибрати смачні сосиски

  • Подивіться на склад. У ньому повинні бути вказані по спадаючій їх змісту наступні інгредієнти: свинина, яловичина, вода, яйця курячі (або меланж яєчний), молоко коров'яче сухе незбиране або знежирене, сіль кухонна, цукор-пісок, прянощі (перець чорний, перець духмяний, горіх мускатний або кардамон);
  • Хороша сосиска повинна бути пружною зі щільною оболонкою. Якщо вона занадто м'яка, без білкових добавок точно не обійшлося;
  • Найсмачніші сосиски – в натуральній оболонці;
  • Яскраво-рожевий або червоний колір говорять про те, що виробник переборщив з барвником, темний – з консервантами. Краще зупинити свій вибір на блідій і сіруватій сосисці: швидше за все, саме вона і буде натуральною.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як вирізати гарбуз на Хелловін. "Сьогодні" також ділилися рецептами святкових страв на Хелловін.

Всі подробиці в спецтемі Halloween

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів