Сирні палички – це проста, але дуже смачна гаряча закуска. Їх готують з брусків моцарели або твердого сиру, обсмажуючи у фритюрі.
Ми рекомендуємо подавати сирні палички з пивом, зеленню і будь-якими соусами на ваш смак.
Сирні палички у фритюрі
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 563 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 400 г твердого сиру або моцарели
- 3 яйця
- Рослинна олія без запаху – для фритюру
- 200 г пшеничного борошна
- 100 г панірувальних сухарів
Спосіб приготування:
- Розбити яйця в миску і збити їх вінчиком.
- В одну тарілку насипати борошно, а в ще одну – панірувальні сухарі.
- Твердий сир нарізати брусочками шириною приблизно 1 см і довжиною 9 см.
- Розігріти рослинну олію в сковороді з товстим дном.
- Занурити брусочки сиру по одному в яйце і обваляти в борошні. Потім знову занурити в яйце і обваляти в панірувальних сухарях.
- Коли масло в сковороді добре нагріється, викласти туди шматочки сиру так, щоб вони були повністю покриті олією.
- Смажити сир у фритюрі потрібно всього кілька хвилин, кляр повинен лише злегка підрум'яниться. Якщо ви перетримаєте, то сир розплавиться і витече.
- Подавати сирні палички гарячими.
На замітку
Після приготування обов'язково перекладіть сирні палички на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб вбрався зайвий жир.
Дивіться відео, як приготувати курячі крильця барбекю:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами хрустких крилець до пива. Сьогодні.Lifestyle також писали, як зробити сирні нагетси.