Головна Сьогодні

Як приготувати сире варення з малини на зиму

Малина з цукром без варіння – відмінна домашня заготовка

Малину на зиму можна заготовити різними способами: заморозити, зварити варення, джем або компот. Ми пропонуємо перетерти ці ягоди разом з цукром.

Малинове варення без варіння слід зберігати в холодильнику або заморозити, щоб пізніше використовувати в міру необхідності. Сире малинове варення можна намазувати на хліб, використовувати як начинку для млинців або додавати в чай.

Малина на зиму без варіння

Малина на зиму
Малина на зиму
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 10 хвилин

Калорійність:

  • 273 ккал на 100 г

Складові:

  • Малина – 1 кг
  • Цукор – 1 кг

Спосіб приготування:

  1. Зібрану в сонячний день малину перебрати. Висипати ягоди в чистий посуд.
  2. Засипати цукром і добре розім'яти за допомогою дерев'яної ложки або картопляного преса.
  3. Розкласти в сухі стерилізовані банки і закрити капроновими кришками.

Як зберігати сире малинове варення

Зберігати малину без варіння в холодильнику. Можна розкласти сире малинове варення по контейнерах і прибрати в морозильну камеру, а потім дати відтанути при кімнатній температурі.

Дивіться відео, як приготувати швидкий малиновий квас:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати варення з малини в мультиварці. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом малинового джему без кісточок.

Всі подробиці в спецтемі Заготовки на зиму: покрокові рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти