Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Як приготувати повітряний сирник: рецепт від Юлії Висоцької

Рецепт пишною сирної запіканки з лимоном

Сирник з лимоном
Сирник з лимоном
Фото: Depositphotos

Шукаєте рецепт незвичної сирної запіканки? Тоді приготуйте пишний сирник за рецептом Юлії Висоцької .

Дивіться відео, як вибрати якісний сир:

Щоб зробити його смак цікавіше, вона додає терту лимонну цедру і сік.

Повітряний сирник

Час приготування:

  • 1 година 20 хвилин

Калорійність:

  • 566 ккал на порцію

Інгредієнти на 6 порцій:

  • Нежирний сир – 750 г
  • Масло вершкове – 175 г
  • Цукровий пісок – 150 г
  • Яйце – 6 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Крупа манна – 75 г
  • Цукрова пудра – 30 г

Спосіб приготування:

  1. Духовку попередньо розігріти до 180 °С.
  2. Цедру лимона натерти на дрібній тертці, вичавити з нього сік.
  3. Попередньо розм'якшене вершкове масло збивати на найбільшій швидкості, потроху додаючи цукор, цедру і 2-3 ст. л. лимонного соку, до отримання гладкої однорідної маси.
  4. Не припиняючи збивати, по одному додати яйця.
  5. Зменшити швидкість і невеликими порціями ввести сир і манну крупу.
  6. Змастити маслом форму для випічки, викласти в неї сирну масу і розрівняти.
  7. Випікати в розігрітій духовці близько години.
  8. Готовий сирник присипати цукровою пудрою.

Корисна порада

Можна додати не шість, а чотири яйця, пиріг вийде більш дієтичним, але і підніметься він набагато менше.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сирників з в'яленої журавлиною і ягідним соусом. "Сьогодні" також писали, як приготувати сирники без яєць і цукру .

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Загрузка...

Популярні статті

Новини партнерів