Вафельний торт може бути не тільки солодким. Якщо прошарувати коржі салатом з сайри, плавленого сиру, варених яєць і зелені, вийде апетитна холодна закуска, яку можна поставити на святковий стіл.
Покроковий процес з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.
Вафельний торт з сайрою
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 332 ккал на 100 г
Складові:
- 1 упаковка білих вафельних коржів
- 1 банка сайри в олії
- 2 пачки плавленого сиру
- 3 варених яйця
- 1 упаковка майонезу
- 1 лимон
- Зелена цибуля
- Паприка копчена
Спосіб приготування:
- Натріть яйця і плавлений сир на тертці.
- Наріжте зелену цибулю.
- Змішайте в мисці сайру, варені яйця, плавлений сир, зелену цибулю і цедру лимона. Приправте копченою паприкою.
- Перемажьте отриманою масою вафельні коржі.
- Прикрасьте верх майонезом, зеленою цибулею і копченою паприкою.
На замітку
Цей закусочний торт потрібно подавати відразу після приготування, тому що начинка дуже швидко просочує вафельні коржі.
Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом цибулевого хліба . Ведучий також показав, як приготувати фаршировану пекінську капусту .