Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Як приготувати швидкий плов з куркою і сухофруктами

Рецепт смачного і простого обіду

Плов з куркою і яблуком
Плов з куркою і яблуком
Фото: Depositphotos

Іноді буває потрібно приготувати що-небудь дуже швидко. Цей рецепт плову саме для таких випадків, потрібно тільки рис відварити заздалегідь.

Дивіться відео, як приготувати плов з гречки:

Плов з куркою, яблуками і сухофруктами

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 146 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Варений довгозернистий рис – 2-3 склянки
  • Терта морква – 1 шт.
  • Нарізана цибулю – 1 шт.
  • Ізюм – жменя
  • Курага – жменя
  • Яблуко, нарізане кубиками – 1 шт.
  • Куряче філе, нарізане – 1-2 шт.
  • Спеції
  • Рослинна олія
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. На рослинній олії обсмажити цибулю з морквою і часником.
  2. Додати шматочки курячого філе. Коли м'ясо злегка обсмажиться, додати родзинки, курагу і шматочки яблука.
  3. Приправити, додати рис, залити водою і тушкувати на повільному вогні до готовності.
  4. Подавати плов гарячим, за бажанням посипавши зеленню.

Корисна порада

Якщо ви візьмете філе курячих стегон або гомілок, плов вийде смачніше.

Нагадаємо, раніше "Сьогодні" писали, як приготувати пісний плов з булгура . Ми також ділилися рецептом дієтичного плову з куркою .

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів